2010. június 23., szerda

Izek

Hogy velunk mindig tortenik valami...
Tegnap eszrevettunk Napsi jobb kezen 3 dudoros kiutes-szeruseget. Ma reggelre meg elojott 2. Elvittuk dokihoz. Ami biztos, hogy nem baranyhimlo. Lehet, hogy a kertben megcsipte valami. - ezt is mondta. Kapott ra !antibiotikumot! - kanalasat, meg valami kremet a dudorokra.

Kerdem en. Ha nem tudja mi lehet az, mi a fenenek ad antibigyot? Lehet, hogy megelozeskeppen, nem tudom, de nagyon nem orultem neki.

Remelem hamar elmulik ez az ize!

3 megjegyzés:

  1. Én imádom a gyerekorvosunkat, de csak a diagnózis miatt viszem hozzá a lányokat, meg hogy tudjam, mennyire súlyos. SOSEM váltottam még ki az antibiotikumot. Mindig elsunnyogom, és csak homeopátiával kezelem Őket. Ezzel most nem arra akarlak buzdítani, hogy nem add be Te sem Napsinak, csak értem, miért vagy felháborodva! Én csak a Just teafa krémjét és Sun'Activ krémjét használom a lányok bőrére - bármilyen problémájuk van. Kiütésre, gombára, sebre. A teafa természetes antibiotikum. Még az ezüst kolloid volt hatásos régebben, azt tudom javasolni! A neten mindegyiknek utána tudsz nézni! Jobbulást kívánok!!!

    VálaszTörlés
  2. Látod én személy szerint ennek jobban örülnék mint az olyan dokiknak akik a féleszméletlen fuldokló gyerek láttán annyit közölnek hogy adjak neki paracetamolt attól majd jobban lesz....

    VálaszTörlés
  3. Arany középút:) Én várnék az antibiotikummal (hűtőben eláll). Ha belázasodik, növekszik a dudorok mérete, mennyisége, bepirosodik a környéke, akkor elkezdeném. Egyébként helyileg kezelném (ha viszket, az elleni krém, ha nincs panasza, max. vmi fertőtlenítő krém napi 1-2x)
    Azt gyanítom látatlanban, hogy vmi csípés lehet.

    VálaszTörlés