2010. december 18., szombat

Hullt a pelyhes feher ho - december 17.

Kevesebb, mint 1 ora alatt, annyi ho hullt ala, hogy a 10 percre levo pizzeriatol 1 ora alatt ertunk haza. Akkor kezdett el esni, amikor mar megrendeltem a vacsorankat, es megkezdodott a 10 perc varakozas.
Az volt a nagy szerencsenk, hogy otthonunkat 4 iranybol is meg lehet kozeliteni. Ketto ebbol szoba sem johetett, mert rogton a kanyarok utan emelkedovel indul az utcank. Utkozben nem egyszer volt halal-kozeli elmenyem, az adrenalin szintem az egekben. Tobb auto az utszeleken leparkolva. Orultunk, hogy valamennyire haladtunk, jarganyunkkal felveve egy biztonsagos tempot. Az elottunk haladok mind lassabban es lassabban cammogtak, mignem elvesztettuk a "lenduletunket", es mar egy kisebb emelkedo is gondot okozott. Borzaszto volt. Mire hazakecmeregtunk, a pizzank kihult, mi kimerultunk es leizzadtunk.
Azt meg hozzateszem, hogy hallgattuk a radiot, es az idojarasjelentesben csak annyi hangzott el, hogy eszakon heves havazas VOLT. Hat koszi...

Miutan lecsillapodtak a kedelyek, gyerek leven a csaladban, kimentunk kicsit a parkoloba "hooozni". :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése