2010. március 14., vasárnap

Jelentés

Adós vagyok még ezzel a képpel, de annyira nem volt időm...
És egy kis számadást is akartam írni a Csajról, ha már a szülinapjakor elmaradt.
Szval a kép. A scrap.hu "Mint a régi szép időkben" című kihívására készült. A lényege az, hogy csak saját készítésű díszítőket, papírboltból, rövidáru boltból vásárolt és itthon fellelhető cuccosokat lehet felhasználni az oldalon.
Az enyém ilyen lett:

















Hozzávalók:
- színes papír
- újságpapír
- vonalas füzetlap
- színes gemkapcsok
- tűzőgép (nagyon rossz minőségű, cserés lesz)
- irodai lyukasztó
- leányom "sütifaló" formabedobálós játékának alkatrészei

Szóval. Mostanra eljutottunk odáig, hogy nagyátlagban átalussza az éjszakákat. Bár most megint beindult 2 foga, úgyhogy egyszer-egyszer azért felsír. Aztán: ügyesen ugrál páros lábon, majdnem egyedül bukfencezik. Sokmindent megért, de mint a mellékelt ábra is mutatja, nem sok szót mond. Ettől függetlenül megérteti magát, természetesen. A bilizéssel sehogy sem állunk. Az evés csak akkor megy egyedül, ha olyan kaja van előtte, amivel nem eheti le magát. Mert az első lepottyant és a ruháján nyomot hagyó falat után már nem próbálkozik tovább. Ebben az ügyben tanácstalan vagyok, bármilyen ötletre vevő lennék kedves olvasóim! :) Felnőttekkel kicsit tartózkodó, de a gyerekekkel nagyon is barátságos lenne, ha ők is azok lennének. Ebből a szempontból sajnálom szegénykémet, dehát nincs mit tenni, itt élünk, és itt ilyenek a gyerekek.
Viszont nagyon csajos a Csaj. Fésű, csatok, ruhák, cipő, napszemcsi, krémek, anya nyakláncai és még sorolhatnám...

Hát most idáig jutottam...

1 megjegyzés:

  1. Tittina, szerintem e bilizés miatt ne aggódj (látod Te is a boltban: még 20 kilós kölkökre is árulnak pelust!). Viccen kívül, van még egy bő éve arra, hogy szobatiszta legyen. Azon, hogy egy pötty potty után már nem eszik, jót mosolyogtam. Azt esetleg próbáltad már, hogy adsz neki egy szalvétát, megbeszélitek, hogy ha ráesik a ruhájára, akkor azzal letörli és kész? Gondolom, az előkét nem viseli, azért nem írtad. Mert az pont erre lenne jó. Leeszi, lecseréled és ehet tovább a szép tisztában.

    VálaszTörlés