2010. május 25., kedd

Korai volt az orom :(

Valamit nagyon elrontottunk, es most nagyon ketsegbe vagyok esve. "Unnepeltuk" az elso bilibe pisilest - hat azota se volt tobb. Sot! Most ott tartunk, hogy mar a pelusba sem mer/akar pisilni. Visszatartja, ficereg, tancikal - latjuk rajta, hogy kell Neki. Es a vegen (mert ugye nem lehet orokre bent tartani) bepisil. Nem tudjuk mi lehet az ok. Annyi tortent, hogy a bugykajaba ment a nagydolog, ketszer is. Lehetseges, hogy ez a rossz elmeny szolt kozbe?

Raadasul az ejszaka beteg is lett. Kb felorankent jartunk at hozza felvaltva Apacskaval. Akkor is izgett-mozgott, "mint akinek babszem van a .....ben". A pelusaban nem volt semmi. Forro volt az egesz teste. Belazasodott. Elvittuk dokihoz, elmeseltem a tortenteket. Megvizsgalta, lazra adjunk Neki Calpolt, meg Nurofent, es vigyunk vissza vizeletet!!! Ha-ha-ha! Nem hiszem, hogy sikerulni fog. :(

Es most nem tudom, hogyan tovabb. Ugy gondoltam, hogy holnap reggel rogton ebredes utan raultetem a bilire a minta miatt. De ezzel meginkabb tetoznem a rossz elmenyeit... :(

Ha valakinek van barmilyen otlete, szivesen fogadom, kerem ossza meg velem! Nagyon koszonom!

***

Hirtelen megvilagosodtam - legalabbis remelem. Lehetseges, hogy felfazott a kis Dragam. Hiszen sokat ul a foldon, mikor jatszik, es ugye a bugyi az vekony. Es ha igazam van, nem a pelussal meg a bilivel van baja, hanem faj Neki a pisiles. (sajna nalam is elofordul neha, rettenetesen tud fajni...)

5 megjegyzés:

  1. Szegényke! Jobbulást neki! A bilit szerintem "felejtsétek" el egy kicsi időre! Várd meg, míg Ő kéri! Bár ez csak az Én véleményem.

    VálaszTörlés
  2. szerintem ne pánikolj... még csak pár napja próbáltátok... az okosok azt mondják, hogy ha két hétig pelus nélül van és akkor sem történik semmi előrehaladás, akkor még nem érett a szobatisztaságra... persze ettől még felfázhatott, végülis a láz valaminek a jele... de ezt majd a vizeletvizsgálat eredményei megmondják... én biztos visszatenném a pelust, amíg meg nem gyógyul... aztán ismét próbálkoznék... a szobatisztaság is egy szokás, időbe telik amíg megszokják... végülis majd három évig csorgathatta amikor akarta, ahol épp rájött... hagyjál neki is időt a hozzászokáshoz... és akkor sikerülni fog...

    VálaszTörlés
  3. Nem kaptatok zacsit, amit rá lehet ragasztani a popsijára? Azzal egyszerűbb lenne. Bercinek is volt ilyen, kb. egy éve, vele éjjel rohantunk az ügyeletre, mert úgy üvöltött pisiléskor :O Remélem, valahogy csak sikerült pisit fogni.

    VálaszTörlés
  4. Lehet még korai a bilizés. Csani már bőven elmúlt 3 és sajna még nem szobatiszta, pedig majd egy éve nyüstölöm. Ez nem egyik napról a másikra történik, bár vannak kivételek.
    Igen, a pisigyűjtő zacsi a megoldás, itthon a patikában lehet kapni, fel kell ragasztani, bár lányoknál ez nyilván nehézkesebb.
    Gyógypuszik a kicsi lánynak!

    VálaszTörlés
  5. Tittina! Sajnos ez a dolog nem olyan könnyű, sok időbe kerül, és sok türelem kell hozzá. Mi most február óta próbáljuk, bilizünk is, de nagyon ritka, hogy szól mikor pisilnie kell. Azt a zacsi dolgot érdemes lenne megpróbálni,kicsit azt hiszem macerásabb a lányoknál odarakni, de meg lehet oldani, és tényleg...a bilizést most semmiképp ne erőltessétek, nincs elkésve, menni fog az! Kitartás!

    VálaszTörlés